Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@12:39:49 GMT

تنظیم بازار میوه دست بخش خصولتی است نه خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۰۳۱۳

تنظیم بازار میوه دست بخش خصولتی است نه خصوصی

نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با بیان اینکه بخش خصوصی در تنظیم بازار میوه دیده نمی شود، گفت: دولت برای تنظیم میوه شب عید از بخش خصولتی به جای خصوصی استفاده می کند. ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۲ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صدرالدین نیاورانی نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: سال گذشته به دلیل سرما زدگی و تگرگ کمبود میوه در کشور به وجود آمد البته برخی میوه ها مانند گیلاس تاثیری در این بازار نداشت اما کمبود و ضرورت تامین سیب، پرتقال و نارنگی را به وزارت جهاد اعلام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال روش توزیع میوه شب عید بهبود یافته است افزود: به دلیل کمبود میوه بعد از عید با مشکل روبرو هستیم.

نیاورانی با بیان اینکه بخش خصوصی در تنظیم بازار میوه دیده نمی شود گفت: به عنوان نمونه از زنجیره سیب و اتحادیه و تشکل های ملی برای تامین این محصول استفاده نشده است.

نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: دولت برای تنظیم میوه شب عید از بخش خصولتی به جای خصوصی استفاده می کند.

وی گفت: اگر بودجه به موقع در اختیار تعاونی های روستایی قرار بگیرد بخش خصوصی به موقع از باغداران محصولاتشان را خریداری می کند.

نیاورانی افزود: اینکه دولت سیب و پرتقال را بیش از قیمت باغدار از اشخاص خریداری کرده است پولی نیست که به صورت سود به کشاورز باز گردد.

نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: تیر امسال به وزارت جهاد نامه نوشتیم که کمبود سیب داریم و دولت آن زمان باید از کشاورزان سیب را خریداری می کرد.

وی افزود: امسال کمبود سیب داشتیم زیرا بخشی از سیب تولیدی کشور برای کنسانتره و آبگیری استفاده می شود.

نیاورانی از دولت خواست، سبد میوه شب عید مردم را گسترده تر ببیند و بر کالاهای دیگر مانند موز نیز نظارت داشته باشد.

شب عید امسال کمبود میوه نداریمتوزیع میوه شب عید از 25 اسفند/ 3 برابر سال قبل سیب ذخیره شدقیمت مصوب میوه شب عید اعلام شد

 

اسدلله کارگر رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی نیز گفت: قیمت میوه در میدان مرکزی و هفتگی و بر اساس فاکتور خرید تعیین می شود.

وی افزود: قمیت ها بین هزار تا هزار و 500 تومان افزایش یافته است اما ملاک ما برای تعیین قیمت فاکتور خرید است.

کارگر گفت: اکنون در عمده فروشی ها پرتقال شمال 5 هزار ، جنوب 7 هزار و سیب 8 هزار تومان فروخته می شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی افزود: اگر خلافی در توزیع میوه اتفاق می افتد پیش از رسیدن آن به میادین میوه و تره بار است زیرا میوه ای که از میدان خارج می شود ساماندهی شده و بر اساس فاکتور است.

سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز گفت: پنج هزار و 500 پرونده در سال 97 مربوط به میوه در این سازمان تشکیل شده که 840 پرونده مربوط به قاچاق است.

وی افزود: دلالی بر اساس قانون تجارت به رسمیت شناخته شده است اما در کشور ما که رتبه هشتم تولید میوه و پنجم تولید سبزی و صیفی را در دنیا دارد وضع توزیع میوه نامطلوب است.

رایگانی گفت: واسطه ها بدون عوارض و مالیات بیشترین سود را در چرخه تولید و توزیع میوه به خود اختصاص می دهند در حالی که اتحادیه ها و صنوف این بخش مرجع نظارت بر توزیع میوه هستند.

سعید خطی عضو هیات مدیره تعاونی سورتینگ داران مازندران نیز گفت: باید در قیمت تمام شده میوه ها هزینه حمل و نقل ، انبارداری و ... را نیز محاسبه کرد.

وی افزود: تولید پرتقال در مازندران امسال 10 تا 15 درصد کاهش یافت اما این رقم تاثیر چندانی بر بازار ندارد.

خطی با بیان اینکه هزینه های امسال ما سه برابر شده است گفت: با افزایش هزینه ها برای باغداران قیمت های خرید از آنها چندان تغییر نکرده است.

انتهای پیام/

R1010113/P/S7,83/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بازار میوه سازمان میادین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار میوه سازمان میادین بازار میوه سازمان میادین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ بازار میوه و تره‌بار در تهران به زودی افتتاح می‌شود

 
به گزارش تابناک، روز شنبه بیست و دوم اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ و همزمان با یکصد و بیستمین پویش امید و افتخار، مراسم افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار در مناطق ۲۲،۶،۹ و ۱۱ انجام خواهد شد.

بازار میوه و تره بار زاگرس در منطقه ۲۲ واقع در بلوار اردستانی - خیابان کرمانشاه - خیابان زاگرس؛ بازار میوه و تره بار شهید گمنام در منطقه ۶ واقع در بزرگراه شهید گمنام حدفاصل خیابان‌های بوعلی و جهانمهر؛ بازار میوه و تره بار فیروزآبادی در منطقه ۹( خیابان بدرالزمان قریب، روبه روی گذرگردشگری و بازار میوه و تره بار غدیر واقع در منطقه ۱۱( تقاطع خیابان امام خمینی و کمالی) چهار بازاری هستند که در روز شنبه همزمان با یکصد و بیستمین پویش امید و افتخار افتتاح خواهند شد.

دیگر خبرها

  • ۴ بازار میوه و تره‌بار در تهران به زودی افتتاح می‌شود
  • تأکید استاندار اصفهان بر تنظیم بازر استان با بهره‌گیری از روش‌ها و فناوری‌های جدید
  • ۴ بازار میوه و تره‌بار در تهران افتتاح می‌شود
  • سال گذشته ۱۴۶ هزارتن انواع کالاهای اساسی در استان زنجان توزیع شد
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال