Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ایام برگزاری نمایشگاه مطبوعات، اصغر سلیمی نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه «تابناک»، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران «تابناک» شد. از او در مورد ادعای «حسن کامران» نماینده مردم اصفهان مبنی بر وعده و وعیدهایی پرسیدیم که وزیر نیرو برای رأی آوری به نمایندگان داده است. همچنین اعتراضاتی که در حوزه انتخابیه در رابطه با عملکرد او در مجلس وجود دارد، سئوال دیگری بود که سلیمی به آن پاسخ متفاوتی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش «تابناک»، نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در رابطه با چرایی رأی نیاوردن «حبیب الله بیطرف» به عنوان وزیر نیرو گفت: بیطرف نتوانست با نماینده ها به خوبی ارتباط برقرار کند و دفاع خوبی از برنامه های خود نداشت. او بارها در مجلس گفت من از سوی رئیس جمهور مأمور شده ام و به دستور او می خواهم وزیر نیرو شوم. بیطرف تلاش زیادی برای کسب وزارت نداشت. به نظر من اگر آقای بیطرف تعامل خوبی با نمایندگان برقرار می کرد و به خوبی پاسخ انتقادات آنها را می داد، احتمال رأی آوری ایشان هم وجود داشت.
وی همچنین در مورد چرایی رأی آوری «رضا اردکانیان»  به عنوان وزیر آن هم با تعداد آرای بالا افزود: اردکانیان تخصص بسیار خوبی در حوزه آب دارد و با توجه به مشکلات آبی موجود در کشور آقای اردکانیان خیلی خوب توانست با نماینده ها تعامل داشته باشد. 
سلیمی افزود: اردکانیان برنامه های خود را به خوبی تشریح کرد و قول داد به صورت کارشناسی مشکلات آب را پیگیری کند و به نتیجه برساند و برنامه های دقیقی را برای خروج ایران از بحران آب و نیز سامان بخشی به وزارت نیرو در دستور کار خود قرار دهد.
 این نماینده مجلس همچنین در مورد ادعای «حسن کامران» نماینده مردم اصفهان مبنی بر وعده و وعیدهایی که وزیر نیرو برای رأی آوری به نمایندگان داده است، گفت: من هر گونه تعامل ویژه وزیر نیروی فعلی با نماینده ها که قول و وعده ای داده باشد را تکذیب می کنم و تأکید می کنم که آنچه سبب شد او از مجلس رأی اعتماد بالایی بگیرد، نه وعده و وعید بلکه تشریخ دقیق برنامه ها، تخصص بالا و نیز تعامل خوب با نمایندگان بود. به عبارتی اردکانیان با تعامل خوبش با نمایندگان و نه وعیده و عیدها وزیر شد. وی همچنین در مورد طح تحول سلامت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طرح تحول سلامت طرح بسیار خوبی بود که در ابتدای دولت یازدهم فعالیت خود را آغاز کرد. این طرح نیاز به منابع مالی زیادی دارد که بتواند همه بحش های آن را پوشش دهد و از همین رو 10 درصد از بودجه یارانه ها به این طرح داده می شود اما مشکلات اقتصادی فراوانی که در کشور وجود دارد این طرح را به حاشیه کشانده و به مشکل رو به رو کرده است.
او ادامه داد: به نظر من باید مسائل و  آسیب های طرح تحول را به صورت دقیق بررسی کرد و برای خروج از آنها راهکار ارائه کرد. اینکه این طرح را به صورت کلی نقد و بد معرفی کنیم کار درستی نیست و قطعاً طرح تحول سلامت محاسن فراوانی نیز دارد.  
سلیمی در بخش پایانی سخنان خود و در رابطه با اعتراضاتی که در حوزه انتخابیه بر عملکرد تاکنون او وجود دارد، گفت: رسالت ما در مجلس قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای امور توسط دولت در سطوح مختلف است، اما در شهرستان دهای کوچک عمدتاً شهروندان انتظاراتی فراتر از وظایف قانونی دارند که در اکثر موارد از چارچوب اختیارات ما خارج است.
او ادامه  داد: با اینحال بنده به شخصه تمام تلاشم را برای مرتفع کردن درخواست های دیگر مردم حوزه انتخابیه نیز انجام می دهم و در همین راستا تا کنون جمع زیادی از مقامات عالی رتبه اجرایی کشور را به شهرستان های انتخابیه دعوت کرده و با هم به آنجا رفتیم و اقدامات خوبی نیز از جمله در زمینه احداث جاده و طرح های زیرساختی در منطقه ما در جریان است؛ تلاش هایی که البته تصور نمی کنم رضایت حداکثری مردم را جلب کرده باشم. 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از میان ۲۴۵ منتخب مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم، ۴ زن متولد دهه شصت در زمره جوان ترین نمایندگان این دوره از مجلس، هستند.

در این میان، زهرا خدادادی متولد ۱۳۶۵ از حوزه انتخابیه ملکان و لیلان، جوان ترین زن مجلس دوازدهم است. همچنین فاطمه جراره متولد ۱۳۶۳ از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، زهرا سعیدی مبارکه متولد ۱۳۶۲ از حوزه انتخابیه مبارکه و بهشید برخوردار متولد ۱۳۶۰ از حوزه نماینده اقلیت زرتشتیان نیز نامشان در میان متولدین دهه شصت مجلس دوازدهم به چشم می خورد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903473

دیگر خبرها

  • وعده قالیباف به هلال احمر
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟